nimittäin sitä ihanaa nukkekotia ei tietenkään ole enään saatavilla. Päädyin sitten siihen, että pyrin joulun aikaan korjamaan pikkuneidin nukkekodin loppuun ja saattamaan myös roomboxini loppusuoralle. Hellan sainkin jo korjattua.

Tänään kauppareissulta tarttui mukaan Lundby sarjan muuntaja sekä pistorasia ja pari uutta valaisinta. Lattiamateriaalia ei löytynyt muutaman kaupan läpikäymisestä huolimatta. Tarkoitus oli siis, että sähköistäisin talon uudelleen. Siinä nimittäin oli joskus sähköt, hieman kyseenalaisella patterivirityksellä. Pettymys oli kuitenkin suuren suuri, kun havaitsin, ettei sähköistyssetissä eikä muuntajassa ole mukana sitä yhtä puuttuvaa osaa, jolla muuntaja yhdistetään taloon. Ilmeisesti se on siis Lundbyssä kiinteänä. Nukkekodin ja lelun muuntaja on taas näköjään erilainen, eli ilmeisesti sen lisäosat eivät sovi Lundbyhyn. Kyllä harmittaa!!! Näinköhän niitä Lundbyn kriittisiä osia saa edes irtomyyntinä. Jos joku tietää, niin tieto otetaan kiitollisena vastaan. Siis talon takaseinässä oleva osa, jonka kautta sähkö menee talon pistokkeisiin. Jos olisin kaupassa tajunnut, olisin suosiolla maksanut hieman enemmän ja tilannut netistä. Meilläpäin ei näköjään ole muuta saatavilla kuin Lundbyn sähköistyssarjoja. 

Isäntä lupasi viritellä jotain, jos ei onnistu osa löytäminen, ja ainahan ne käyttämättömät osat voi myydä. - Pakkaukset on kyllä jo avattu, mutta tuotteet uusia. Tai sitten pitää tilata pikkuneidille suosiolla se Lundby. Itse en ko. talosta kovasti (ainakaan vielä) diggaile, mutta neidin leikeissä se saattaisi mennä. Sitten voisi tietysti laittaa tuon minun vanhan talon eläkkeelle. 

Emäntä.