Ihan iso remontti on vienyt aikaa tältä pieneltä remontilta, taikka rakentamiselta. Muuta ei boxille ole tapahtunut kuin, että ikkuna-aukkojen kohdalta on viiletty tapetit pois. Seuraava vaihe olisi listoitus ja sitten katto. Ulkolaudoitusta olen miettinyt myös, mistähän sen tekisi? Ei tästä kyllä makasiinia tule. Enemmänkin vaikka jonkun työhuone. Katsotaan...

Tiimarista löytyi tuunausta odottamaan pientäshopattavaa. Pinnasänky, pikkujakkarat, kaappi, ruukkuja, kannusetti ja kasviksia. Katsotaan mitä jää äidin taloon ja mitä pikkuneidin.

1746475.jpg

Taikataikinajutut ovat kuivuneet kivasti. Osa onnistui, osa ei. En oikein tiedä millä nämä kannattaa maalata. Pitänee kysyä kuukkelilta mikä maali olisi paras. Vasemmalla leivonnaisia, keskellä pari kippoa (joista yhdessä perunoita) ja alavasemmalla pashoja.

1746478.jpg

Pikkuneidin nukkikseen tarttui alepöydältä "kokoa ja tuunaa itse" setti, jossa sänky yms. Ei ihan vielä käyttöön, mutta jonkun ajan päästä. Näitä on toinenkin odottamassa kokoajaa. En muista olisiko se ollut olohuone vai keittiö...

1746481.jpg

Maanantaina olisi tarkoitus lähteä käymään Kuopiossa, jossa kuulemma hyvä nukkiskauppa. Sinne myös siis! Kivahan näitä on hankkia, kun vaan jaksaa/ehtii tehdä loppuun saakka.:)

Ainiin, osallistun Peikkotytön Äidinrakkaus dekoon. Eka deko ever, ihan jänskättää! :)

Emäntä.