Ihanaa!!! Iso kiitos Tuulialle aarrevaihtolahjasta, se saapui jo viime viikolla, mutta en ole ehtinyt blogittelemaan. Valtaisa aarrevaihto sisälsi vaikka sun mitä. Aivan ihania juttuja! Valitettavasti kuvat ovat taas huonoja, mutta nyt ongelmaan on tulossa ratkaisu, tilasin uuden kameran. Joten hang in there... ;-)

Edit: Anteeksi, nimi oli väärin, nyt korjattu. Unenpöpperössä blogitin. :/

1882880.jpg

1882881.jpg

1882888.jpg

Paketista paljastui siis: aivan ihanan värinen itse kudottu kaulaliina, krookuksen sipuleita (mistä arvasit!), Ihana askartelulehti jossa vaikka mitä mukavaa, 200 gr alpakkalankaa (jipii!!), huopapalloja (nämä tulee pikkuneidin takkiin napeiksi), paikallisen taiteilija tekemä värikäs ihana kankainen koristemerkki, ihania marmelaadeja (isäntä ryöväsi samantien osan ;-)), reilun kaupan kahvia ja pikkuneidille ihana Tammen klassikkosatukirja. Unohtamatta korttia, joka myös itse taitentehty. Kiitos, kiitos! Olit nähnyt valtavasti vaivaa aarteen eteen. :-)

Minun aarreystävän paketti oli myös matkannut perille. Paketti meni myös Tiinalle, mutta eri Tiinalle. Hänelle lähti uusin aluevaltaus nimittäin teekupinlämmitin ts. minikokoinen pannumyssy. Varokaat vaan tutut, tätä saattaa pukata pukinkontista, punaista villlalankaa, polkkatikkari, kissi ristipistotaulu, klassikko dvd, neulelehti, teetä, koristehelmiä ja pikkuneidin kanssa taiteilema kortti.  

1882874.jpg

1882876.jpg

1882879.jpg