Ensimmäinen itse tehty runko on rakenteilla. Appivanhempien laminaatin jämät olisi tarkoitus muuntaa venäläiseksi kaupaksi, eli makasiiniksi. Esikuva sijaitsee Manssilassa, vanhan rajan tuntumassa. Makasiini on puna-vihreä ja Laatokka näkyy sen pihalta. Nyt siis vasta liimausvaiheessa oleva läjä laminaatteja. Jos onnistuu, olisi tarkoitus tehdä laminaatista myös kokeilumielessä nukkekoti. Yksi paketti laminaattia on joutavana komerossa.  

Ensin arvelimme liimata kuumaliimalla, mutta se oli liian nopsa jämähtämään. Pistettiin sit ihan erikeeperillä.Tässä pohja.

1727259.jpg

Seinät. Isäntä sahasi ikkunat ja muokkasi yläreunat kattoa varten.

1727265.jpg

Tässä kirjoista tuettuna kuivamassa. Meikäläinen tietysti liimasi kirjankin kiinni boxiin ;-) Pringles purkista tulossa pönttöuuni.

1727267.jpg

Ja testiksi jotain jo kauppaan myytäväksi. Hajuvesi- ja rasvapurnukoita. Osa onnistui, osa ei. Taikataikina juttujakin on jo kokeiltu, mutta ei vielä maalattu.

1727271.jpg

Mistähän voisi tehdä säilyketölkkejä?

Huomenna olisi tarkoitus tapiseerata boxi ja pistää ainakin takaseinä paikoilleen. Saa nähdä pitääkö vahvistaa nauloilla, vai riittääkö pelkkä liima.

Emäntä.